October 2018 - New warehouse in San Giorgio di Piano

Reagens improves the storage capacity

The continuous growth of the business also at our premise in San Giorgio di Piano lead Reagens SpA to an optimization of the internal logistics. After having identified a suitable area and with a constructive debate with the Authorities, Reagens involved a leading company in the field of logistics: as a result, a new retractable warehouse with single span was built with a width larger than any commonly used standard.

The entire work required 2 months and only 2 weeks were needed for the installation of the warehouse. The structure is made of galvanized steel and the forged steel wheels, with double ball bearings and vacuum tight, roll onto two parallel tracks installed over a wall of reinforced concrete to avoid any accidental damage during the handling of the goods.

As a cover, Reagens required the use a self-extinguishing PVC roofing membrane (Class 1) according with our Safety Policy. The sites of Reagens, such as San Giorgio di Piano, are certified according to highest standards, including OHSAS 18001.

This website uses technical and third-party cookies to collect statistical information on users. To find out more and learn how to manage cookies, click here. If you continue browsing the website, going to other areas or selecting an item - for example, an image or a link - you thereby give your consent to the use of cookies and to the other profiling technologies we use. To hide this message, click here..